Vizitë e z.Alain Berset

“Shumë faleminderit për vizitën.
Ne duhet te inkurajojmë, gjithmonë e përherë përballjen me të të shkuarën. Për të mos e harruar por për të mësuar.
Faleminderit dhe ju lumtë për ekspozitën”.

Z. Alain Berset, Zv/Presidenti i Zvicrës dhe Këshilltari Federal, Ministri për Çështjet e Brendshme, Shëndetësinë dhe Mbrojtjen Sociale, i shoqëruar nga z. Adrian Maître, ambasadori i Zvicrës në Shqipëri, vizitoi muzeun Kombëtar të Përgjimeve ” Shtëpia me Gjethe”.

2022-02-23T13:39:00+00:00