Nxënësit e shkollës “Xhezmi Delli” pjesë e programit edukativ: “Kujtojmë për të mos harruar”

23 vjet të kaluara në burg, pas një gjyqi i cili është një ndër dëshmitë më rrënqethëse dhe më spektakolare të kurajos njerëzore përballë regjimit komunist.
Daut Gumeni është shembull i gjallë i forcës morale të njeriut. Ai përçoi kurajon për të qenë vetvetja pavarësisht rrethanave dhe kushteve, tek nxënësit e Shkolla “xhezmi delli” që morën pjesë në programin edukativ: “Kujtojmë për të mos harruar”.

2021-12-16T13:49:24+00:00