Muzeu Europian i Vitit 2020 – 2021

Të nderuar miq,
Ceremonia e ndarjes së çmimeve: “Muzeu Europian i Vitit 2020 dhe 2021” do të zhvillohet on line, në datën 6 Maj, në orën 17:00.
Muzeu Kombëtar i Përgjimeve “Shtëpia me Gjethe” është nderuar me çmimin: “Muzeu i Këshillit të Europës 2020” në garën me 60 muze të tjerë.
Ju ftojmë të na ndiqni të enjten, në lidhjen e mëposhtme:

 

 

 

 

2021-05-06T13:26:59+00:00