Dita Botërore e Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim

Në kuader të Dites Boterore të Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim, Muzeu Kombëtar i Përgjimeve “Shtëpia me Gjethe” së bashku me  Qendrën Komunitare Multidisiplinare, Bashkia Tiranë, organizoi një takim dhe vizitë me ciceron me perfaqesues te komunitetit rom e egjiptian.

 

2021-05-23T09:38:20+00:00