Çmimi-ditët pushim-oraret

BILETAT E MUZEUT: BILETA E HYRJES:  700 Lekë TARIFË E REDUKTUAR:  350 Lekë Pensionistët Invalidët dhe personi që i shoqëron ata Jetimët TARIFË E REDUKTUAR:  500 Lekë Grup (mbi 12 veta) TARIFË E REDUKTUAR:  210 Lekë Nxënës e studentë HYRJE E LIRË: 18 Prill -Dita Ndërkombëtare e Monumenteve/Dita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Kulturore 18 Maj -  Dita Ndëkombëtare e Muzeve 21 Maj -  Dita Botërore e Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim 29 Shtator - Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore 28 Nëntor – Dita e Pavarësisë (vetëm për shtetasit shqiptar) 29 Nëntor [...]

2021-04-09T12:34:45+00:00