Evente 2017-08-12T05:35:13+00:00

Qendra e Bashkëpunimit Ballkanik LOJA, pjesë e programeve edukative

Programet edukative të Muzeut Kombëtar të Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe", tërheqin vëmendjen e shqiptarëve jashtë kufijve. Qendra e Bashkëpunimit Ballkanik LOJA në Maqedoninë e Veriut, kërkoi të bëhet sërish pjesë [...]

Hapet thirrja për artikuj, për numrin e tretë të revistës muzeologjike: “Dritëhije”

Revista muzeologjike "Dritëhije" është një botim i përvitshëm i Muzeut Kombëtar të Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" që ka si qëllim të nxisë njohjen dhe studimin e periudhës së komunizmit shqiptar [...]

4 vjet më parë, hapi dyert për publikun Muzeu Kombëtar i Përgjimeve: “Shtëpia me Gjethe”!

    4 vjet më parë, hapi dyert për publikun Muzeu Kombëtar i Përgjimeve: "Shtëpia me Gjethe"! Gëzuar!