Çmimi-ditët pushim-oraret

BILETAT E MUZEUT:   BILETA E HYRJES:  700 Lekë TARIFË E REDUKTUAR:  350 Lekë Pensionistët Veteranët e Luftës Ish të dënuarit dhe të përndjekurit politikë Invalidët dhe personi që i shoqëron ata Jetimët TARIFË E REDUKTUAR:  300 Lekë Familjarë (dy ose më shumë) TARIFË E REDUKTUAR:  210 Lekë Nxënës e studentë   HYRJE E LIRË:   18 Prill –  Dita Ndëkombëtare e Monumenteve dhe Dita Botërore eTrashëgimisë Kulturore 18 Maj -  Dita Ndëkombëtare e Muzeve 21 Maj -  Dita Botërore e Diversitetit Kulturor për Dialog dhe Zhvillim 5 Qershor - Dita Botërore e [...]

2017-08-12T05:47:59+00:00