Muzeu Europian i Vitit 2020 – 2021

Të nderuar miq, Ceremonia e ndarjes së çmimeve: "Muzeu Europian i Vitit 2020 dhe 2021" do të zhvillohet on line, në datën 6 Maj, në orën 17:00. Muzeu Kombëtar i Përgjimeve "Shtëpia me Gjethe" është nderuar me çmimin: "Muzeu i Këshillit të Europës 2020" në garën me 60 muze të tjerë. Ju ftojmë të na ndiqni të enjten, në lidhjen e mëposhtme:   https://youtu.be/ASMlQpUFLBY      

2021-05-06T13:26:59+00:00