Promovimi i numrit të tretë të katalogut “Mbresa”

Në ambientet e Muzeut Kombëtar të Përgjimeve u promovua numri i tretë i katalogut "Mbresa". Katalogu përmban një përzgjedhje të punimeve të realizuara nga nxënësit e shkollave të mesme që morën pjesë në programin edukativ "Mbresa". Në këtë aktivitet morën pjesë nxënës e mësues të shkollës " Konstandin Kristoforidhi" të cilët më pas vizituan muzeun dhe shprehën dëshirën të bëhen pjesë e edicionit të ardhshëm. Projekti "Mbresa" është një program edukativ dhe artistik javor i cili përfshin nxënësit e shkollave të mesme. Programi përmban një konkurs në këto gjini artistike: 1- arte pamore (pikturë, skulpturë, instalacion) 2- krijim letrar (ese, [...]

2021-12-16T11:05:39+00:00