31326867_827732450761629_1634414766149599232_n

nxenes nga shkolla myslym keta dhe zëvendëskryetarin e Prezencës së OSBE gjate programit edukativ "Kujtojmë për të mos harruar"

2018-11-06T17:34:13+00:00