About admin

This author has not yet filled in any details.
So far admin has created 54 blog entries.

Artikuj në media

Media Shqiptare Koha net : Muzeu “Gjethi”, muzeu i përgjimeve në Tiranë • KOHA SOT.al: “Muzeu Gjethi”, nis bashkëpunimin me Berlin-Hohenschonhausen Vizion Plus: Projekti për muzeun “Gjethi” ATSh:Ministria e Kulturës, gati projekti “Muzeu Gjethi” me Berlin ... Gazeta Tema: “Gjethi”, një muze për të fshehtat e Sigurimit të Shtetit para dhe pas ... Opinion : Përgjuesi i komunizmit kthehet tek “Shtëpia e Gjetheve” Top channel: Muzeu i përgjimeve Gazeta Shqiptare: Muzeu “Gjethi”, çfarë do të bëjmë me trashëgiminë komuniste?   Media të Huaja In Your Pocket-House of Leaves | Sights | Tirana BBC News:Albania puts communist spy kit on [...]

2018-03-04T10:29:59+00:00

Modeli Transparencës

PROGRAMI I TRANSPARENCËS PËR MUZEUN HISTORIK KOMBËTAR HYRJE Në përputhje me nenin 7 të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit” është përgatitur programi i transparencës për Muzeun Kombëtar “Gjethi”. Ky program përcakton kornizën ligjore të veprimtarisë së autoritetit në kuadër të ligjit nr. 119/2014 “Për të drejtën e informimit”(LDI). Ky program vlerësohet si një mënyrë konkrete përmes së cilës Autoriteti Publik (këtej e tutje Muzeu Kombëtar “Gjethi” ndërton dhe rrit transparencën në punën e tij institucionale, nën garancinë e LDI-së. Muzeun Kombëtar “Gjethi”do të përditësojë herë pas here Programin e Transparencës, në përputhje me pikën 2 të nenit [...]

2018-02-15T09:54:22+00:00

Koordinatori për të drejtën e informimit

Koordinatori Për të Drejtën e Informimit në Muzeun Kombëtar "Gjethi": Ira Kruja Email: ira.kruja@muzeugjethi.gov.al Tel: +355 422226121 Adresa: Rruga "Dëshmorët e 4 Shkurtit" Orari: E Martë– E Shtunë 10:00-17:00 E Djelë 09:00-14:00

2018-02-15T09:24:12+00:00